Bespaar op de verkoopkosten van uw eigen huis!

Verkoopbegeleiding, uitgevoerd door een vakkundig makelaar. De Huizenbemiddelaar Gouda, lid van de branche organisatie VBO makelaars. U kunt enorm besparen op de verkoopkosten (lees: makelaarscourtage) van uw eigen huis!

Verkoopbegeleiding
Wanneer u uw huis gaat verkopen, gaat u op zoek naar de manier waarop u uw huis wilt verkopen. Het is zeer nuttig om ook De Huizenbemiddelaar Gouda in uw plannen te betrekken. Nodig ons uit om vrijblijvend met elkaar van gedachten te wisselen: Het is de investering van een kopje koffie en een klein uurtje van uw tijd meer dan waard!

Waarom De Huizenbemiddelaar Gouda?

Vakkundig
Makelaardij De Huizenbemiddelaar Gouda is aangesloten bij de branche organisatie VBO Makelaars. De VBO makelaar staat voor kwaliteit, integriteit, is deskundig en kent de lokale markt als geen ander.

Vertrouwd
Onze verkoopbegeleiding omvat o.a:

  • Waardebepaling woning
  • Laten maken fotoreportage en tekst voor de presentatie op onze en diverse landelijke woningsites, waaronder natuurlijk Funda
  • Promotieborden en verzorging brochures   
  • Bespreken verkoop bevorderende tips                     
  • Telefonische opvang van geïnteresseerden   
  • Rondleiden van geïnteresseerden door uw huis door de makelaar
  • Onderhandelingen prijs en leveringsvoorwaarden   
  • Opstellen verkoopakte               
  • Begeleiding bij het notarieel transport                


Voordelig
Een van de belangrijkste kernwaarde van De Huizenbemiddelaar is:

het vaste, lage tarief, niet gerelateerd aan de verkoopwaarde van uw woning.

Pakket Full service          : €  1.890,-- inclusief btw

Vernieuwend
Bij De Huizenbemiddelaar Gouda staat het bedrag aan verkoopkosten (lees: makelaarscourtage) vooraf vast. U komt niet voor onverwachte extra kosten te staan.

En, u heeft de keuze mogelijkheid om de rondleiding als verkoper / eigenaar zelf uit te voeren. Ervaring heeft ons geleerd dat de potentiële koper het als buitengewoon prettig ervaart dat de rondleiding wordt gegeven door de eigenaar zelf. Alle vragen worden direct beantwoord. De potentiële koper krijgt hierdoor alle gewenste informatie over het wooncomfort en de door u gerealiseerde aanpassingen. Praktisch dus, ook voor u!

Indien u besluit de rondleiding zelf uit te voeren, hanteren we natuurlijk ook een vooraf vastgesteld bedrag aan verkoopkosten: € 1.470,-- (inclusief btw)

Waar zit het addertje onder het gras?
Dat is de vraag die ons het meest wordt gesteld. De Huizenbemiddelaar is volkomen transparant, een complete begeleiding, een vast laag tarief en geen onverwachte extra kosten. Het addertje onder het gras, dat is er simpelweg niet!!!

De Huizenbemiddelaar Gouda
Oosthaven 54
2801 PE  Gouda
T: 0182-516998
E: gouda@dehuizenbemiddelaar.nl
W: dehuizenbemiddelaargouda.nl

Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

Inzicht-FD maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie